gyermek asztal - rosszcsontoknak is

Készült egy olyan asztal gyermekeknek, amin biztonságosan tudnak játszani.


Ez nem olyan darab amit ide-oda teszegethet, vagy borogathat az ember gyereke. Súlya miatt nem kell félni az asztal felborulásától, ha körülötte szaladgál az aprónép. Masszív szerkezete végett, az asztal lábának a kitörésétől sem kell tartani, amikor a tetején támad kedvük a kis rosszcsontoknak kalózkodni.


A teli nézeteiben németesen kocka, miközben a formái sehogyansem sablonosak. Nincsenek éles, veszélyes sarkai, szép formaátmenetei játékra ösztönöznek.

Minthogy - legjobb tudásom szerint - a gyermek legfőbb szándéka és feladata a világ megismerése, ez az asztal jó tanítója lesz, mert nagyon őszinte, mindent megmutat magáról. Látszik a fa természetes változatossága, látszanak a darabok illesztései, csapolásai, láthatóak a javítások, szándékosan nem csiszoltam polír-finomságúra, hogy a gép és a kéz hagyta nyomok is felfedezhetőek legyenek alapos vizsgálatkor, de úgy összességében nem észrevehetőek.

Asztallap 78 x 72 cm, magassága 46 cm. Anyaga hegyi juhar (jávor).
Felületkezelésre most az AURO kínálatából a fa világos tónusát megőrző 611-es vizes-bázisú olajat választottam a 173-as vörösfenyő gyantabalzsammal.

Még egyetlen részlet nincs rajta véglegesítve: a tetején lévő két kéreg-benövésnek a kitöltése. Erre több különböző megoldás lehetséges, amik közül a vásárlónak kell dönteni, - mert nekem nem sikerült - hogy melyikkel készüljön.
Ez az asztal is megvásárolható, mint még a társalkodó asztal.
99.900 Ft-ért kínálom.
Köszönöm!Az új, beltéri, jó minőségű, nem telefonnal maszatolt fotókért hála Momónak