görbe szekrény ferde sarokba

Ebbe a gyermekszoba-sarokba nem is lehetett volna egy szokványos szekrényt szerkeszteni - vagy legalábbis nehéz lett volna olyat, aminél nem lóg ki a lóláb.
Viszont a Gábor ötlete alapján készített szekrény tökéletesen illeszkedik helyére. Utána viktor nem kevés számítgatása és fejtörése eredményeként pedig a formából sikerült a legnagyobb tárolóteljesítményt is kihozni.


A középső oszlop köré rendeződő egységek igyekeznek a szoba adottságaihoz (szinte nem is látszik, hogy a sarok sem derékszögű) és a gyerekszoba lakóinak - nehezen kielégíthető és folyton változó - igényeihez illeszkedni.


A bejárattól indulva a kevésbé mély rész a középső akác-oszlopon fordul majdnem alapformai ellentétjébe - kiszélesedik és mélyül. Ennek köszönhetően az elsőre látszónál több ruhát és játékot  is képes elnyelni. Persze még így is kevesebbet, mint amire igény volna egy normális méretű házban:-)


Alakja mellett a gondosan válogatott (mások által félredobott:-) csertölgy deszkák "hibákkal gazdag" felülete adja a gyermekszobába illő játékosságát.
A szabálytalan forma működtetéséről a szabályosan működő blum-pántok gondoskodnak, és arról is, hogy a csimpaszkodások és hintázások után javítható legyen a szerény szétszedés nélkül.
A felületkezeléshez lenolajat és az AURO 173-as természetes viszát használtuk.